Pentagram yeni şarkısını yayınladı: Bu Düzen Yıkılsın

Pentagram yeni şarkısını yayınladı: Bu Düzen Yıkılsın
Grup, önümüzdeki aylarda yayınlayacakları iki yeni şarkının ardından 2021’de albümün tamamını dinleyiciyle buluşturacak.

Türkiye'de heavy metalin öncü grubu Pentagram, uzun zamandır beklenen yeni albümünün ilk şarkısını dinleyicileriyle buluşturdu. 2021'de yayınlanması beklenen albümün ilk teklisi "Bu Düzen Yıkılsın" düm dijital platformlarda yerini aldı.

Sony Music etiketiyle bugün dinleyiciyle buluşan "Bu Düzen Yıkılsın" uzun zamandır Pentagram dinleyicisinin heyecanla beklediği bir çalışma olma özelliği taşıyor. Geçmiş üyelerinden Murat İlkan, Ogün Sanlısoy ve Demir Demirkan’ın da katıldığı "Akustik" albümü ardından yurtiçi ve yurtdışında verdiği konserlerle 2017’den beri 30. Yılını kutlayan grup, aynı kadroyla yeni bir albüm için stüdyoya girdi. Bu üretim sürecinin ilk çalışması olan "Bu Düzen Yıkılsın" da dinleyiciyle buluşacak albümün ilk şarkısı oldu.

Kayıtları Babajim İstanbul Stüdyoları'nda yapılan "Bu Düzen Yıkılsın"ın video klibi de 1 Kasım 2020’de PentagramVevo kanalında yayında olacak.

Grup, önümüzdeki aylarda yayınlayacakları iki yeni şarkının ardından 2021’de albümün tamamını dinleyiciyle buluşturacak. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar