Özhaseki: Hediye almadım

Özhaseki: Hediye almadım
Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne atanan kayyım Mustafa Yaman’ın, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'ye hediye verdiği ortaya çıkmıştı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne atanan kayyım Mustafa Yaman’ın kendisine hediye vermediğini öne sürdü.

AKP'nin 31 Mart yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adayı da olan Özhaseki, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Mardin Büyükşehir Belediyesi’nden hiçbir hediye almadım" dedi.

Özhaseki, açıklamasında, "İki yılı aşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döneminde görev süremin önemli bir kısmını Güneydoğu’da şehirlerimizin imar ve ihyası için harcadım.

Özellikle terörden etkilenen Diyarbakır Sur, Mardin Nusaybin, Hakkâri Yüksekova ve Şırnak merkez başta olmak üzere Cizre İdil, Silopi’nin yeniden ayağa kalkması için gece gündüz demeden mesai arkadaşlarımla birlikte çalıştım.

Siyasette devirdiğim çeyrek asır boyunca yalnızca Hakk’ın ve milletimizin rızasına talip oldum. Öncelikle ifade etmek isterim ki; Mardin Büyükşehir Belediyesi’nden hiçbir hediye almadım.

Çıkan haberler teröre olan iltisakları sebebiyle görevden alınan terör örgütü yandaşlarının ortaya attığı iftiralardan ibarettir." ifadelerini kullandı. 

Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne atanan kayyım tarafından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mehmet Özhaseki gibi AKP'li yetkililere Mardin'deki Fırat Silver isimli gümüşçüden hediyeler alındığına dair faturalar ortaya çıkmıştı. (HABER MERKEZİ)

 

Öne Çıkanlar