Ölü doğduğunu iddia ettiği bebeğini çöpe atan kadın tutuklandı

Ölü doğduğunu iddia ettiği bebeğini çöpe atan kadın tutuklandı
Evinin banyosunda doğum yapan kadın ölü doğduğunu öne sürdüğü bebeğini çöpe attı. Gözaltına alınan kadın ifadesinde 'tecavüz sonucu hamile kaldığını' söyledi.

Bahçelievler'de V.S.K. isimli kadın 22 Temmuz Cuma saat 12.00 sıralarında Bahçelievler Çobançeşme Mahallesi'nde evinin banyosunda doğum yaptı. V.S.K ölü doğduğunu öne sürdüğü bebeği saat 01.00 sıralarında çöpe attı.

Polis ekipleri, çöplerin boşaltımının yapıldığı merkezde arama yapmalarına rağmen cesedi bulamadı.

Gözaltına alınan V.S.K. emniyetteki ifadesinde, 2021 Kasım ayında O.U ile tanıştığını ve O.U'nun evinde rızası dışında birlikte olduğunu öne sürdü. Bu ilişkiden hamile kaldığını iddia eden V.S.K. ifadesinde ailesinden gizli doğum yaptığını ve bebeği çöpe attığını da belirtti.

'CİNSEL SALDIRI' SUÇUNDAN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Polis, O.U.'yu Bayrampaşa'daki evinde gözaltına aldı.  Şüpheli O.U.  emniyetteki işlemlerinin ardından  "Cinsel Saldırı" suçundan sevk edildiği adliyede adli kontrolle serbest bırakıldı.

KADIN 'KASTEN ÖLDÜRME'DEN TUTUKLANDI

V.S.K. ise sevk edildiği adliyede "Kasten Öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan V.S.K.'nın ölü doğduğunu ve çöpe attığını iddia ettiği bebeğin bulunması için atık merkezinde aramalar sürüyor. (DHA)

Öne Çıkanlar