Olmayan spor salonu için açılış

Olmayan spor salonu için açılış
Çanakkale'de spor salonu için davetiye gönderen Saran Holding'in açılışı için tüm hazırlıkları yaptığı spor salonunun olmayışı kriz yarattı.

Saran Holding, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde açtığı spor salonlarından 23’üncüsünün açılışını Çanakkale’de yapacaktı. Davetiyeler hazırlanan, çelenkleri gönderilen, yurt dışından davetlilerin dahi geldiği okulda her şey tastamamken açılışı yapılacak spor salonun olmadığı ortaya çıktı.

Spor camiasının önemli isimlerinden, Fenerbahçe Spor Kulübü eski yöneticilerinden iş insanı Sadettin Saran’ın sahibi olduğu Saran Holding tarafından, Çanakkale’de Esenler Mahallesi’nde bulunan Cevatpaşa Ortaokulu’nda 23'üncü spor salonunun açılışı yapılacaktı.

Evrensel'den Seçkin Sağlam'ın haberine göre Cevatpaşa Ortaokuluna Kapalı Spor Salonu yapmak için Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzalandığı öğrenilen ve açılış için hazırlıklara başlanan spor salonunun ortada olmaması kriz yarattı.

Saran Holding tarafından Sadettin Saran imzalı e-davetiyelerle açılış çağrısı yapılırken, Cevatpaşa Ortaokulu’na CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi çelenk gönderdi. Bir Makedonya Milletvekili’nin ve FB plakalı araç konvoylarının açılışa geldiği öğrenilirken, açılışı yapılacak spor salon ortada yoktu.

İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ

Konuyla ilgili Evrensel'e konuşan Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, "Bugün açılış yoktu aslında. Saran Holding bir davet geçti. Onların salon hızlı bir montaj yöntemiyle yapılıyor. Standart betonarme binalar gibi değil. Onlar hazır olacak diye davet attılar, ancak tedarikçi firmayla ilgili yaşanan sorun nedeni ile okul tamamlanamadı. Bu davetten sonra açılışın iptali ile ilgili tekrar e-posta atıldı, ama ikincisi sanıyorum dikkate alınmamış olacak ki, açılış olacak diye düşünülmüş. Teknik bir hata var. Zaten Milli Eğitim Müdürlüğümüzden herhangi bir davet yapılmadı. Malzeme hazır olsaydı 10 gün gibi kısa bir sürede hazır ediliyor. Spor Salonumuz tamamlanır tamamlanmaz açılışı yapılacak" açıklamalarında bulundu.

Öne Çıkanlar