Öğrencilerin evlerine giden AKP'li başkandan tepkiler sonrası açıklama

Öğrencilerin evlerine giden AKP'li başkandan tepkiler sonrası açıklama
‘Amacımız sadece gençlerimize sürpriz yapmaktı ve iyiliği teşvik etmekti’ ifadelerini kullanan AKP Tekirdağ İl Başkanı Özcan, paylaşımlarını kaldırdığını açıkladı.

Tekirdağ'da öğrencilerin adreslerini alarak kapı kapı dolaşıp karne dağıtan AKP Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Özcan, "Geçtiğimiz Cuma günü şehrimizde ikamet eden başarılı 3 kızımızı mutlu etmek üzere yapılan programımızın, bambaşka yerlere çekilmesi üzerine yapmak zorunda kaldığım açıklama metnini kamuoyunun vicdanına bırakıyorum" ifadelerini kullanarak uzun bir metin paylaştı.

Coronavirus salgını nedeniyle bu yıl karneler dijital olarak dağıtıldı. Ancak AKP Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, yüzlerce öğrencinin ev adresi bilgilerine ulaşıp kapı kapı gezip karne dağıttı.


TEPKİLER SONRASI AÇIKLAMA

Sosyal medyada büyük tepki gören AKP Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, yaşanan olayla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Özcan yaptığı açıklamada, "Bizler böyle bir hayra, böyle bir mutluluğa vesile olmaktan geri duramazdık. Hediyelerimizi hazırladığımız gibi bu üç evladımızın evlerine gittik" ifadelerini kullandı.

‘PAYLAŞIMLARIMIZI KALDIRDIK’

Karnelerin dağıtılması ve adres bilgilerine ulaşılmasında okul yönetimi ve Milli Eğitim’in bilgisi olmadığını belirten Özcan, "Bu nedenle gerek eğitim camiası, gerek velilerimiz ve o evlatlarımız bu tartışmanın içinde yer almasın diye paylaşımlarımızı da kaldırdık" dedi.

"Amacımız sadece gençlerimize sürpriz yapmaktı ve iyiliği teşvik etmekti" iddiasında bulunan AKP Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar