Nur Cemaati seçimde kimi destekleyeceğini açıkladı

Nur Cemaati seçimde kimi destekleyeceğini açıkladı
Nur Cemaati'nin yayın organı Yeni Asya gazetesi hazırladığı broşürle 24 Haziran seçimlerinde kimi destekleyeceğini açıkladı.

Nur Cemaati 24 Haziran seçimleri için verdiği kararı hazırladığı 'Demokrasi ve adalet için Millet İttifakı' adlı broşürle ilan etti.

 Nur Cemaati'nin yayın organı Yeni Asya gazetesiyle da dağıtılan 'Demokrasi ve adalet için Millet İttifakı' broşüründe, CHP, İyi Parti ve Saadet Partisi'nden oluşan 'Millet İttifakı'na destek vereceğini açılayan cemaat, desteği ortak değerleri ayrıştırıcı politikalara malzeme yapanlara karşı verdiğini duyurdu.

Yayınladıkları broşürde yanan adalet terazisine su taşıyan karınca ile simgeleştirilen adalet mücadelesinde, herkes için adalet isteyen Nur Cemaati, 'Millet İttifakı'na verdiği desteği şu sözlerle açıkladı:

"Milletin ve insanlığın ortak değerlerini, ayrıştırıcı politikalara alet ve malzeme yapmamak, yaptırmamak ve yapmak isteyenlere geçit vermemek için.

Kriz ve gerilim siyasetlerinden bunalan ve huzur arayan topluma rahat nefes aldırmak için millet ittifakı.

Sadece bazıları için değil, herkes için hukuk ve adalet. Herkes için demokrasdi Herkes için hizmet herkes için fırsat eşitliği anlayışıyla milletin bütün fertlerini kucaklamak için Millet ittifakı."

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar