Noyan Ailesi dava açacak: Sevda Noyan ailemizin hiçbir bireyinin düşüncelerini yansıtmamaktadır

Noyan Ailesi dava açacak: Sevda Noyan ailemizin hiçbir bireyinin düşüncelerini yansıtmamaktadır
'15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Bizim aile 50 kişiyi götürür. Benim listem hazır' diyen Sevda Noyan’a hakaret davası açılacak.

Noyan Ailesi, Ülke TV'de yayınlanan "Arafta Sorular" programında "15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk. Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın; bizim aile 50 kişiyi götürür. Bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır" diyen yazar Sevda Noyan’a hakaret davası açacağını duyurdu.

Yazılı açıklama yapan Noyan Ailesi, Sevda Noyan’ın sözlerini "akıl ötesi, çirkin, utandırıcı" olarak nitelendirdi. Noyan’ın sözlerinin aile bireylerinin düşünceleri olmadığı belirtilen açıklamada, "aile isminin saygınlığını kirlettiği" gerekçesiyle Sevda Noyan hakkında hakaret davası açılacağı duyuruldu.

    

'BU ŞAHIS HİÇBİR ŞEKİLDE AİLEMİZ TARAFINDAN BENİMSENMEMİŞTİR'

Açıklama şöyle: "03 Mayıs 2020 tarihinde Ülke TV isimli televizyon kanalında Arafta Sorular programına katılan Sevda Noyan isimli şahıs; ailemizi ve NOYAN soyadının saygınlığını zedeleyen birtakım görüşlerini hayasızca dile getirerek hepimizi derinden yaralamıştır.

Aile bireylerimizden Münib Engin Noyan’ın halihazırda nikahlı eşi olan Sevda Noyan’ın önce insanlık ve sonra ailemiz adına akıl ötesi, çirkin ve utandırıcı olan bu açıklamaları hiçbir şekilde NOYAN Ailesi’nin hiçbir bireyinin düşüncelerini YANSITMAMAKTADIR. Sevda Noyan, ailemizin soyadını evlilik yoluyla almış olup, bu şahış ne kimliği ne de düşünceleriyle hiçbir şekilde ailemiz tarafından benimsenmemiştir.

Cumhuriyet döneminin ilk valilerinden olan büyük babamız rahmetli Ahmet Refik Bey’in soyadı kanunuyla aldığı, babamız Dr. Abbas Erdoğan Noyan’ın ve ailemizin diğer bireylerinin onurla taşıdığı NOYAN soyadının, bu şekilde kirletilmesi bizleri fazlasıyla rahatsız etmiş ve üzmüştür.

Değerli dostlarımız, iş çevremiz, öğrencilerimiz ve aynı soyadını taşımamakla beraber akraba ve hısımlarımız olanlar;

Sevda Noyan isimli bu şahsın düşünce ve tutumlarının hiçbir şekilde BİZLER VE AİLEMİZLE İLİŞKİLENDİRİLMEMESİNİ rica ediyoruz.

NOYAN ailesi bireyleri olarak kendisini şiddetle kınıyor ve protesto ediyoruz.

NOYAN AİLESİ olarak bu şahısa aile ismimizin saygınlığını kirlettiği için hakaret davası açarak hukuki süreci başlatacağız.

Saygılarımızla.

Selma Türkis NOYAN – Çevirmen, Almanca Öğretmeni
Tevfik Emre NOYAN – Reklamcı, Üniversite Öğretim Üyesi
Davut Halit Eren NOYAN – Sanatçı, İşletmeci
Murat NOYAN – İş İnsanı
Eser NOYAN – Sanatçı
Güliz NOYAN – İş İnsanı" 

(HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar