Novak Djokovic'ten ilk açıklama: Yargıca minnettarım

Novak Djokovic'ten ilk açıklama: Yargıca minnettarım
Sırp tenisçi Novak Djokovic, Avustralya ile yaşadığı krizin başından bu yana ilk kez açıklama yaptı: Yargıca minnettarım. Turnuvada oynamak istiyorum.

Teniste sezonun ilk Grand Slam turnuvası Avustralya Açık'a katılmak için gittiği Melbourne'de Covid kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle vize muafiyeti iptal edildikten sonra hakkında sınırdışı kararı alınınca karantina oteline yerleştirilen ve açtığı temyiz davasını kazanan Sırp tenisçi Novak Djokovic, ilk kez açıklama yaptı.

"Sosyal medya hesabından açıklama yapan ünlü tenisçi Djokovic, "Yargıcın vize iptalimi bozma kararı için memnun ve minnettarım. Tüm olanlara rağmen kalıp Avustralya Açık'ta mücadele etmek istiyorum. Buna odaklanmaya devam ediyorum. Harika hayranların önünde sahip olduğumuz en önemli etkinliklerden birinde oynamak için buraya geldim" dedi.

Sırp tenisçi Novak Djokovic'in, Avustralya Açık'a katılmak için gittiği Avustralya'nın Melbourne Havaalanı'nda ülkeye giriş şartlarını yerine getiremediği için vizesi iptal edildi. Djokovic’in vizesinin iptaline yaptığı itiraza dair duruşması bugün yapıldı ve yargıç Anthony Kelly, ‘mantıklı gerekçelere dayanmadığına’ hükmederek vize iptal kararını bozdu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar