Muhalefet 15 Temmuz mesajlarında demokrasiyi öne çıkardı

Muhalefet 15 Temmuz mesajlarında demokrasiyi öne çıkardı
15 Temmuz vesilesiyle muhalefet liderlerinin yaptığı tüm paylaşımlarda 'demokrasi' vurgusu öne çıktı.

15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde muhalefet liderleri, sosyal medya üzerinden mesajlar paylaştı. Liderlerin ortak vurgusu demokrasi oldu. 

AKŞENER: MİLLET DEVLETİNİ SOKAKTAN TOPLADI

İYİ Parti lideri Meral Akşener,paylaşımında, "Bağımsızlığına, egemenliğine ve demokrasisine her daim sahip çıkan aziz Türk Milleti'nin, devletini sokaktan topladığı 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde; Kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum" dedi. 

BABACAN: TAM DEMOKRASİYE KAVUŞMAK SORUMLULUĞUMUZDUR 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın paylaşımında tam demokrasi vurgusu yaptı, "ülkemizi tam demokrasiye kavuşturmak, o büyük direnişe karşı tarihsel sorumluluğumuzdur." dedi.

DAVUTOĞLU: DAHA FAZLA DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜK İÇİN

Demokrasi vurgusu Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nun paylaşımında da öne çıktı. Davutoğlu, "15 Temmuz ruhuyla daha fazla demokrasi ve özgürlük için; hak, hukuk, adalet mücadelesi için Gelecek Partisi'ndeyiz."

SAADET PARTİSİ: DEMOKRASİMİZİ GÜÇLENDİRMEK TEMENNİSİYLE 

15 Temmuz vesilesiyle Saadet Partisi de bir mesaj yayınlandı. Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun da paylaştığı mesajda "Demokrasimizi hep birlikte daha da güçlendirmek temennisiyle; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz kutlu olsun." denildi. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar