Müftü yardımcısı: Kadir Mısıroğlu ruh hastası

Müftü yardımcısı: Kadir Mısıroğlu ruh hastası
Çorum İl Müftü Yardımcısı, Kadir Mısıroğlu'na tepki gösterdi.

Çorum İl Müftü Yardımcısı Zeki Bıyık, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın 9 Kasım günü Atatürk aleyhine söylediği sözleriyle tanınan tarihçi Kadir Mısıroğlu'nu ziyaret etmesine tepki gösterdi. Bıyık, "Mısıroğlu’na bilinçli ya da bilinçsizce Türk Milletini karşı karşıya getirmekten hoşlanan bir ruh hastasıdır" dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın 9 Kasım günü Atatürk düşmanlığı ile tanınan Kadir Mısıroğlu'nu ziyaret etmesi tepki toplamıştı. Yurttaşlar, ''Keşke Yunan galip gelseydi" ve "10 Kasım'da 9'u 5 geçe kenefe gidin" açıklaması yapan Mısıroğlu'nun 10 Kasım'dan bir gün önce ziyaret edilmesini kınamıştı. 

Çorum İl Müftü Yardımcısı Zeki Bıyık, sosyal medya hesabından, Kadir Mısıroğlu ile ilgili paylaşımlarda bulndu. Bıyık, "Mısıroğlu’na bilinçli yada bilinçsizce Türk Milletini karşı karşıya getirmekten hoşlanan bir ruh hastasıdır" dedi.

Bıyık’ın Twitter'dan Kadir Mısıroğlu’nun Mehmet Akif Ersoy hakkında sözlerini de eleştirdiği paylaşımı şöyle: 

Hükümete tepkisi olsa bile hiçbir Müslüman Türk evladı nasıl PKK galip gelsin diyemezse… 

-Atatürk’e muhtelif sebeplerle tepkisi olsa bile bir Müslüman Türk evlası asla, "Yunan Galip Gelseydi" diyemez. 

Aynı şekilde Çanakkale Şehitleri Destanıyla ve İstiklal Marşı ile her kesimden insanımızın gönlünde anıtsal bir taht kurmuş İslam’ın ulvi vicdanı Mehmet Akif’e " pezevenk-serseri" diyemez. 

Bunları diyen bir kimse hakkında 3 durum söz konusudur.

Ya İngiliz uşağıdır. 

Ya Türk ve İslam düşmanı bir takıyyecidir. 

Ya da bilinçli ya da bilinçsizce Büyük Türk Milletini karşı karşıya getirmekten hoşlanan bir ruh hastasıdır. (Ateh durumu)

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar