Muayene için geldiği hastaneye 'pis' dedi, temizlik yaptı

Muayene için geldiği hastaneye 'pis' dedi, temizlik yaptı
Bursa’nın İznik ilçesinde diş muayenesi için hastaneye giden 60 yaşındaki kadın sıra beklerken 'Burası pis' diyerek eline geçirdiği fırça ile hastane koridorunu süpürdü.

Devlet hastanelerindeki temizlik sorununa artık hastalar müdahale ediyor.

İznik Devlet Hastanesi'ne diş muayenesi için giden 60 yaşındaki Sıdıka Yalçın adlı kadın, poliklinik katında sıra beklerken önce "burası çok pis diye söyledni. Ardından meramını yüksek sesle dile getirdi.

Sesini kimseye duyuramadığını anlayan kadın, bir anda kapı arkasında bulunan fırçayı eline alarak hastane koridorunu süpürmeye başladı.

Sıdıka Yalçın’ı temizlik yaparken gören diğer hastalar, "Sen buraya temizliğe mi geldin? Buraya temizliğe değil muayene olmaya geldin. Temizlik için hastane personeli var, bu işi onların yapması lazım, bu iş size düşmez" derken, Sıdıka Yalçın ise, "Benim içimden geliyor. Ben evde de temizlik yapıyorum buranın da temizliğini yaparım bir şey olmaz" diye karşılık verdi.

Sıdıka Yalçın'ın temizlik girişimi diş polikliniğinde görevli bir kadının Yalçın'ın elindeki süpürgeyi almasıyla son buldu.

Ancak final hastanenin Başhekimi Opr. Dr. Dilek Baş'tan geldi. Sıdıka Yalçın'a çıkışan Başhekim, "Bizim hastanemiz tertemiz, çiçek gibi. 18 temizlik personelimiz var" dedi. (DHA)
 

 

Öne Çıkanlar