MHP’lilere araç saydıran AKP’li başkan 17 işçiyi kovdu

MHP’lilere araç saydıran AKP’li başkan 17 işçiyi kovdu
İşçilere yoldan geçen araçları saydıran Kırşehir’in Mucur Belediye başkanı AKP’li Atılgan Yılmaz, bu sefer de aralarında araç saydırdığı işçilerin de bulunduğu 17 personeli işten çıkardı.

Kırşehir'in Mucur ilçesinde belediye başkanlığı koltuğuna 53 oy farkla oturan AKP'li Atılgan Yılmaz, ilk iş olarak MHP'li başkan döneminde işe alınan biri kadın 3 personele Kayseri - Ankara karayolunda kağıt kalemle, yoldan geçen araçları saydırmıştı.

Personeline araç saydırmakla gündeme gelen Atılgan Yılmaz şimdi de araç saydırdığı 3 işçiyle birlikte toplam 17 sözleşmeli personelin işine son verdi.

Sözcü'den ismail Akduman'ın haberine göre, evlere gönderilen ihbarnamede, birçoğu tekniker olan personelin işten çıkarılma nedeni olarak personel bütçesinin yüzde 30 aşımı gösterildi.

'GENEL MERKEZE GİDİP YAŞANANLARI ANLATACAĞIM'

Belediye başkanı Atılgan Yılmaz'ın işten çıkarma kararına tepki gösteren MHP Mucur İlçe Başkanı Ali Rıza Budak, belediyede garip olaylar yaşandığını söyledi:

"Bizim dönemimizde işe aldığımız sözleşmeli 17 arkadaş, süreleri dolmadan işten çıkartılıyor. Belediye başkanı kendisine oy vermeyen kişilerden sanırım intikam alıyor. Ya da seçim döneminde iş sözü verdiği kişilere yer açıyor. Biz Cumhur ittifakına uyuyoruz ama diğer tarafın yaptıkları ortada. Gelecek hafta içi genel merkeze gidip bu yaşananları bildireceğim." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar