Mevlüt Çavuşoğlu’nun yeğenin düğününde mücevher geçidi

Mevlüt Çavuşoğlu’nun yeğenin düğününde mücevher geçidi
Barış Yarkadaş'ın paylaştığı videoda cam fanus içinde burma bilezikler, altın kolyeler ve çok sayıda mücevherin taşındığı görülüyor.

Eski CHP Milletvekili ve Korkusuz yazarı Barış Yarkadaş, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun yeğenine düğün öncesi gelen hediyeleri gösteren bir video paylaştı. llk paylaşımında düğünün Çavuşoğlu'nun kızına ait olduğunu yazan Yarkadaş, daha sonra yaptığı paylaşımda düğünün Çavuşoğlu'nun yeğenine ait olduğunu belirtti.

Barış Yarkadaş, sosyal medya platformu Twitter'dan paylaştığı görüntülerde cam fanuslar içinde burma bilezikler, altın kolyeler ve çok sayıda mücevherin taşındığı görüldü. İ

Yarkadaş ilk paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Maşallah; zenginlik böyle bir şey demek… Yıllar önce "Bir yüzüğüm var" diyen Recep Tayyip Erdoğan’ın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun kızı Eylül İrem Çavuşoğlu’nun düğün töreni öncesi gelen hediyeler göz kamaştırındı. İrem Hanım ve eşi Sefa Koyuncu’ya mutluluklar diliyorum. Bunun gibi birkaç video daha var. Ama sanırım bu video da AKP’li yöneticilerin ve bakanların nasıl bir ihtişam içinde yaşadıklarını göstermesi açısından yeterlidir. Çeyiz ve hediye gösterimi için sergilenen törende çekilen diğer videoları yayımlamaya gerek yok sanırım."

PAYLAŞIMINI SİLDİ 

Barış Yarkadaş, daha sonra yaptığı paylaşımda ise videonun Çavuşoğlu'nun kızı değil yeğenine ait olduğunu yazdı.

Yarkadaş şunları söyledi:

Az önce paylaştığım videoyu sildim. Çünkü, video Çavuşoğlu'nun kızının değil yeğeninin düğünü öncesi çekilmiş. Aile üyeleri aradı, özel bir törenin yansılmasından ve Çavuşoğlu ile bağ kurulmasından rahatsız olduklarını Bakanla görüşmediklerini söylediler. Kamuoyuna saygıyla...

Öne Çıkanlar