Metaverse arsaları Sahibinden'de satışa çıkarıldı

Metaverse arsaları Sahibinden'de satışa çıkarıldı
Türkiye'de Metaverse arsa satışı hızla devam ederken arsaların ‘Sahibinden’ üzerinden de satılmaya başladığı ortaya çıktı.

Metaverse arsa satışı son dönemde hızla devam ederken bu arsaların Sahibinden üzerinden de satışa çıkartıldığı ortaya çıktı. Milyonlarca liraya satılan arsalara Twitter kullanıcıları da ilginç tepkiler gösteriyor.

Facebook da geçtiğimiz yıl adını Meta’ya çevirerek sanal dünyadaki iddiasını bir üst boyuta taşımıştı. Metaverse dünyasının vaat ettiği gelecek hayaliyle yaklaşık iki hafta önce Türkiye’de 20 binden fazla metaverse arsasının satıldığı ortaya çıkmıştı. Webtekno'nun aktardığı bilgiye göre ise şimdi de bu arsaların Sahibinden internet sitesi üzerinden satışa çıkartıldığı ortaya çıktı.

BOŞ HAYAL Mİ YOKSA ZENGİNLİĞİN ANAHTARI MI?

Metaverse dünyada olduğu gibi Türkiye'de de hız kesmeden yoluna devam ediyor. Bu hafta Türkiye’de ilk kez bir siyası parti metaverse’den bir arsa almış; Ankara da bu evrende yer alan dünya üzerindeki 4 şehirden birisi olmuştu.

Bu alanda bir ilk daha yaşandı ve arsalar Sahibinden üzerinden satılmaya başlandı. Sanal ortamda var olan bu arsaların satış fiyatlarıysa 2 milyon 500 bin TL’yi bulabiliyor.

SAHİBİNDEN İLANI

Sanal evrenden arsa alınabilecek 6 farklı platform bulunuyor. Sahibinden internet sitesinden de satış yapılıyor olması metaverse’in halk  arasından ne kadar yaygınlaştığını gösteriyor. Metaworld adlı Twitter kullanıcısının yaptığı paylaşımın altında kullanıcılardan da tepkiler gecikmedi. Bu arsaları ‘boş yatırım’ olarak görenler varken bazı kullanıcılar gelecekte çok büyük değer kazanacağını savunuyor.

Öne Çıkanlar