Maskeyi koluna taktı, 900 lira ceza aldı

Maskeyi koluna taktı, 900 lira ceza aldı
Salgın tedbirleri kapsamında polis ekiplerince yapılan minibüs denetimlerinde, dezenfektan bulundurmayan şoförlere de ceza kesildi.

İstanbul Esenyurt'ta polis ekiplerince yapılan minibüs denetimlerinde maske, dezenfektan ve yolcu sayısı kuralına uymayan şoförlere ceza uygulandı. Maskeyi koluna takan bir minibüs şoförüne de ceza verildi.

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri sabah saatlerinde ilçe genelinde toplu taşıma araçlarına yönelik denetim başlattı. Denetimlerde fazla yolcunun yanı sıra maske ve dezenfektan kullanılıp kullanılmadığı da denetlendi.

‘KOLUMDA UNUTTUM’

Maskeyi koluna takan minibüs şoförünü fark eden polis ekipleri minibüsü durdurdu. Polis ekiplerine fazla yolcu almadığını söyleyen minibüs şoförü maskeyi ‘kolunda unuttuğunu’ savundu. Şoföre 900 lira ceza kesildi.

Ekipler aynı zamanda dezenfektan bulundurmayan minibüslere de ceza uyguladı.
Denetimde durdurulan bir minibüsün dezenfektan kutusunun çalışmadığını tespit eden polisler şoföre 900 lira ceza kesti. Diğer yandan fazla yolcu alan 2 minibüse de ayakta yolcu aldığı için 104'er lira ceza kesildi. (DHA)

Öne Çıkanlar