Marmaray arızalandı; trende bekletilen yolcular yürümek zorunda kaldı

Marmaray arızalandı; trende bekletilen yolcular yürümek zorunda kaldı
Marmaray'da teknik bir arıza nedeniyle seferlerde aksama yaşanıyor.

Marmaray'da teknik bir arıza nedeniyle Maltepe ve Göztepe arasında aksamalar yaşandığı duyuruldu.

Aksamaya ilişkin Marmaray'ın internet sitesinden yapılan açıklamada, "Sayın yolcularımız teknik bir arıza nedeniyle Maltepe-Göztepe arası tek yol çalıştığından trenlerimiz gecikmeli olarak çalışmaktadır" denildi.

Tren içindeki yurttaşların bekleyişi sürerken, İsmail Saymaz çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Saymaz paylaştığı fotoğraflara, "Marmaray’da meydana gelen arızadan ötürü trenler dakikalardır hareket etmiyor. Vatandaş trenlerin içerisinde bekliyor. Fotoğrafları biraz önce çektim. Vatandaş mağdur" notunu düştü.

'YOLCULAR YÜRÜMEK ZORUNDA KALDI'

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da sosyal medya hesabından Marmaray’dan inerek yürümek zorunda kalan yurttaşların görüntülerini paylaştı. Bakanlığa da tepki gösteren Özkan, "Ulaştırma Bakanlığı'na bağlı Marmaray arızalanınca vatandaşlar karda kışta yürümek zorunda kaldı. Saray'ın u harfiyle uğraşan sekreteri ve çift koltuklu yardımcılarının dikkatine" dedi.

PANTOGRAF KIRILDI

Açıklamada, "Suadiye istasyonunda pantograf kırılması nedeni ile bir trendeki yolcular 300 m yürüyerek istasyona alınmışlardır. Marmaray seferleri normal seyrinde bugün ve yarın sabah 06:00’ya kadar ücretsiz hizmete devam etmektedir" ifadeleri yer aldı. 

Öne Çıkanlar