Malatya-Elazığ yolunda kaza: 1’i ağır 16 yaralı

Malatya-Elazığ yolunda kaza: 1’i ağır 16 yaralı
Malatya-Elazığ karayolunda yolcu otobüsünün yaptığı kaza sonucu 1’i ağır toplam 16 kişi yaralandı.

Malatya-Elazığ çevre yolunda yolcu otobüsünün yaptığı kazada 1’i ağır olmak üzere 16 kişi yaralandı. Elazığ’dan Malatya istikametine doğru seyir halinde olan 62 AR 666 plakalı Tuncelililer firmasına ait yolcu otobüsü, aynı yönde giden 44 ACE 348 plakalı kargo kamyonuna çarpması sonucu kaza meydana geldi. Kazada kargo kamyonunun şoförü Mehmet Ö.  ile otobüsteki yolculardan Efkan B, Gökhan E., Fatma Aysel Ç., Emrah T., Halil S., Berfin B., Aze Y., Ramazan Ç., Hacer Sıla Ö., Hülya A., Hilal E., Zeynel Abidin S., Aynur G., Selim B. ve Melike D. yaralandı.

Yoldan geçenlerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda emniyet ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan yaralılardan kamyon şoförü Mehmet Ö.'nün durumun ağır olduğu belirtilirken, kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yolun, kazaya karışan araçların kaldırılması ile yeniden ulaşıma açıldı.

Öne Çıkanlar