Lost in Space final yapıyor

Lost in Space final yapıyor
Netflix'in en sevilen bilim kurgu dizilerinden Lost in Space, üçüncü sezonuyla birlikte ekranlara veda edecek.

Netflix’in bilim kurgu dizilerinden biri olan Lost in Space, üçüncü sezonuyla birlikte ekranlara veda edecek. Netflix, yeni projeler için dizinin baş yapımcısı Zack Estrin’le yeniden anlaşma sağladığını açıkladı.
Lost in Space’in ilk sezonu Nisan 2018’de, 2. sezonu ise 24 Aralık’ta ekranlara gelmişti. Dizinin noktalanacağı 3. sezonun 2021’de yayınlanması bekleniyor. Estrin, Robinson’ların bu özel hikayesini her zaman üçleme olarak gördüklerini belirtti.

Dizinin yönetmeni Ted Biaselli de, Robinson Ailesi’nin yeni maceralarını paylaşmaktan ve destansı bir finalle izleyici karşısına çıkmaktan heyecan duyduğunu ifade etti.

Lost in Space, 1960’lı yılların aynı adı taşıyan klasik bilim kurgu dizisini yeniden ekranlara getirmişti. Dizide Robinson ailesi, uzay kolonilerinin gerçek olduğu bir gelecekte, kendilerine daha iyi bir dünyada yeni bir hayat yaratmak için test edilen ve seçilenler arasında. Ancak yabancı bir gezegene zorunlu iniş yapan aile, hayatta kalma ve gezegenden kaçma mücadelesi veriyor.

Öne Çıkanlar