Lionel Messi Paris Saint-Germain ile anlaştı

Lionel Messi Paris Saint-Germain ile anlaştı
Barcelona'yla sözleşmesi bittikten sonra 21 yıllık serüveni noktalayan Messi'nin yeni adresi belli oldu.

Barcelona, kulüpten gözyaşlarıyla ayrılık açıklaması yapan Lionel Messi'nin Paris Saint-Germain'e (PSG) transfer olmasını engellemek için son bir karşı teklifte bulunmuştu.

Arjantin ve İspanyol basınında yer alan haberlere göre Barça'nın CEO'su Ferran Reverter, bu sabah yıldız futbolcunun menajeri olan Jorge Messi'yi yeni tekliflerini iletmek için aradı.

Haberde Messi'nin Paris uçuşunun müzakereler nedeniyle geciktiği ve Arjantinli futbolcunun son teklifi kabul etmediği belirtildi.

İngiliz basınında yer alan habere göre ise Manchester United, Messi'yi kadrosuna katmak için son bir hamlede bulundu. United yönetiminin Messi'nin maliyetinin finansal olarak uygun olup olmadığını araştırdığı ancak Arjantinli yıldızın United'a olumsuz geri dönüş yaptığı kaydedildi.

L'EQUIPE: MESSI PARIS SAINT-GERMAIN İLE ANLAŞTI

Fransa'nın yüksek tirajlı spor gazetesi L'Equipe ise 34 yaşındaki yıldızı taşıyan uçağın gün içinde başkentte olacağını duyurdu.

L'Equipe'in son dakika olarak duyurduğu haberde Messi, PSG ile 2+1 yıllığına anlaşmaya vardığı kaydedildi. Arjantinli futbolcunun sezon başına 35 milyon euro maaş alacağı ve sözleşmede bonus maddelerinin de bulunduğu belirtildi.

Arjantinli futbolcunun babası Jorge Messi de oğlunun transferini doğruladı. Fransız basınına konuşan Jorge Messi, "Oğlum PSG ile anlaştı. Bugün sözleşme imzalayacak" ifadelerini kullandı.

Anlaşmanın sağlanmasının ardından Lionel Messi, ailesiyle birlikte Paris'e doğru yola çıktı. Barcelona Havalimanı'na giden Messi'yi çok sayıda basın mensubu ve taraftar uğurladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar