'Lanet olsun böyle adalete' diyerek çay ocağını sokağa fırlattı

'Lanet olsun böyle adalete' diyerek çay ocağını sokağa fırlattı
İktidarın, yurttaşlara herhangi bir güvence açıklamadan ilan ettiği Covid-19 tedbirleri nedeniyle esnafın yaşadığı dar boğaz her geçen gün artıyor.

Manisa'da çay ocağı işleten Ufuk Üçkan isimli bir esnaf, "Ben 21 yıldan beri kahveciyim, bana bir tek destek yok. Lanet olsun böyle kahveciliğe. Bir tek yardım yok, lanet olsun böyle adalete" diyerek isyan etti. Üçkan, çay kazanını dükkanın önüne attı.

Pandemi döneminde giderek derinleşen ekonomik kriz ve iktidarın herhangi bir destek paketi açıklamadan ilan ettiği Covid-19 tedbirleri nedeniyle esnaf zor günler geçiriyor. Manisa'da çay ocağı işlettiği öğrenilen Ufuk Üçkan isimli bir yurttaş, çay kazanını dükkanının önüne attığı görüntüleri TikTok hesabından paylaştı.

"Ben 21 yıldan beri kahveciyim bana bir tek destek yok. Lanet olsun böyle kahveciliğe. Bir tek yardım yok, lanet olsun böyle adalete" diye isyan eden Üçkan, "Devletten de yardım istemiyorum, kapatıyorum artık kahvehaneyi. Bana 'aç mısın susuz musun' diye soran yok. İstemiyorum, ocak da onların olsun" şeklinde seslendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar