İstanbul'da yolcu otobüsü kaza yaptı: Üç ölü, dokuzu ağır 17 yaralı

İstanbul'da yolcu otobüsü kaza yaptı: Üç ölü, dokuzu ağır 17 yaralı
İstanbul’da Kuzey Marmara Otoyolu'nda bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu aralarında şoförün de olduğu 3 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda yolcu da yaralandı.

İstanbul’un Beykoz ilçesinde Kuzey Marmara Otoyolu Reşadiye mevkiinde Pamukkale Turizm'e ait yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. Kazada şoför ve iki yolcu hayatını kaybederken, 9'u ağır 17 yolcu yaralandı.

Kaza saat 08.30 sıralarında Beykoz Kuzey Çevre Otoyolu Reşadiye Mevkii'nde meydana geldi. Tekirdağ'dan Antalya'ya gitmek üzere hareket eden ve içinde personel dahil 22 kişi bulunan şehirlerarası yolcu otobüsü, Dudullu'dan yolcu almak üzere ilerlediği sırada kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, otobüste sıkışan yolcuları tahliye etti.

Kazada otobüs şoförü Erol Çevik(52) ile Cafer İzmirli(30), Uğur Gökner(29) hayatını kaybederken; araç muavini Sinan Dönmez, Funda Gökner, Altay Arıcı, Mustafa Nadir, Oğuzkaan Ceylan, Elif Ecrin Ak, Çiğdem Ak, Rıza Karataş, Yılmaz Güney Ceylan, Muhammet Ali, Ayşe Sevinç, Emirhan Er, Sevinç Özkan, Hüseyin Çömez, Oğuzhan Demir, Burcu Atmaca, Tuğçe Gebeş, Yusuf Gebeş ve Burcu B. yaralandı.

Kazada hayatını kaybeden otobüs şoförü Erol Çevik (solda), Cafer İzmirli (ortada) ile Uğur Gökner ve Uğur Gökner'in kazada yaralanan eşi Funda Gökner (sağda)

 

Öne Çıkanlar