Kültür ve politik yaşam ARTI TV'de

Kültür ve politik yaşam ARTI TV'de
Arkeolojiden, edebiyata, magazinden politikaya yaşama dair herşey ve geride kalan haftanın tüm gelişmeleri farklı programlarda izleyicilerle buluşuyor.

ARTI GERÇEK- Bugün ARTI TV izleyicileri ilk olarak , Mihail Vasiliadis ve Pakrat Estukyan'la geride kalan haftayı yeniden gözden geçirecekler. Ardından 'Her Açıdan' programın'da Erdal Doğan arkeolog Prof. Dr. Mehmet Özdoğan'ı konuk ediyor. Son olarak TATAVA TV'de Hakan Aksay, konuklarıyla edebiyat ve gazeteciliğin yanı sıra haftanın tatavalık gelişmelerini değerlendiriyor.

HAFTANIN HAYI HUYU

"Yedi günün hercümerci içinden öne çıkanlar, can yakanlar, göze batanlar"  Mihail Vasiliadis ile Pakrat Estukyan'ın yorumlarıyla saat 17.00'de ekranlarda.

HER AÇIDAN

Erdal Doğan'ın hazırlayp sunduğu programda arkeolog Prof.Dr. Mehmet Özdoğan tarih öncesi arkeolojiyi, tarihin çağlara ayrılmasının önemini, Neolitik Çağ'dan günümüze mimarinin gelişimini anlatıyor. Saat 20.00'de.

TATAVA TV

Hakan Aksay'ın hazırlayıp sunduğu Tatava Tv'nin yeni bölümünde yazar Pınar Kür ve gazeteci Ali Duran Topuz, edebiyatı, gazeteciliği ve haftanın tatavalık gelişmelerini anlatıyorlar. Saat 21.00'de.

Artı TV, Hotbird 13 derece Doğu uydusu üzerinden, 11054, Horizontal, 27500 frekanslarıyla veya www.artitv.tv internet adresi üzerinden izlenebilir.

Öne Çıkanlar