Urfa'da akrabalarını öldüren kardeşler yakalandı

Urfa'da akrabalarını öldüren kardeşler yakalandı
Amcası ve 15 yaşındaki kuzenlerini öldürdüğü tespit edilen iki kardeş, Suriye'ye kaçmaya çalıştıkları sırada jandarma ekiplerince yakalandı.

Urfa’da akrabalar arasında ‘köpek’ iddiasıyla çıkan silahlı kavgada amcaları Mehmet Karademir (50) ile kuzenleri Hasan Karademir'i (15) öldürdüğü tespit edilen iki kardeş, Suriye'ye kaçmaya çalıştıkları sırada jandarma ekiplerince yakalandı.

Dün akşam Ayrancı Mahallesi'nde iddiaya göre, köpeklerin birbirine saldırması nedeniyle tartışan komşu ve akraba ailelerin arasında çıkan silahlı kavgada 9 kişi yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılanlardan Mehmet Karademir ile oğlu Hasan Karademir yaşamını yitirdi. 7 kişinin ise tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Soruşturma başlatan jandarma ekipleri, tabanca ve tüfeğin Hüseyin ile Ahmet Karademir kardeşlere ait olduğunu belirledi. Çalışma başlatan ekipler, kardeşleri Suriye'ye kaçmaya çalıştıkları sırada Harran'da yakaladı. Suç aleti silahla birlikte gözaltına alınan kardeşler, ifadeleri için İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Öte yandan hayatını kaybeden baba ile oğlunun cenazeleri, otopsinin ardından defin için yakınlarına teslim edildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (DHA)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar