Konyaspor'dan Ahmet Çalık için Sezen Aksu'lu anma

Konyaspor'dan Ahmet Çalık için Sezen Aksu'lu anma
Yaşamını yitiren Yeşil-Beyazlı ekibin oyuncusu Ahmet Çalık'ın anısı için Sezan Aksu'nun 'Doymadım doyamadım' adlı şarkısıyla klibi gösterildi.

İttifak Holding Konyaspor'un Adana Demirspor ile oynadığı maç öncesi, trafik kazasında yaşamını yitiren oyuncuları Ahmet Çalık için anma töreni düzenlendi. Törende Sezen Aksu'nun "Doymadım doyamadım" adlı şarkısıyla hazırlanmış klip gösterildi.

Yeşil-Beyazlı ekip futbolcuları maç öncesi sahaya ısınmak için üzerinde Ahmet Çalık'ın fotoğrafı olan siyah renkli formayla sahaya çıktı. 

Kulüp tarafından taraftara ön yüzünde Ahmet Çalık fotoğrafı ve giydiği formanın numarası olan 6 ile Ahmet Çalık'ın anısına yazısı ile arka yüzünde 'Doymadım doyamadım sevmelere seni ben' adlı şarkı sözü bulunan atkı ve kırmızı karanfil dağıtıldı. 

Ahmet Çalık için maç öncesi ise anma töreni düzenlendi. Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, yönetim kurulu üyeleri ve Ahmet Çalık'ın kardeşi Fatih Çalık saha kenarına geldi. 

Ardından Ahmet Çalık için Sezen Aksu'nun "Doymadım doyamadım" adlı şarkıyla hazırlanan klip gösterildi. Klipte Ahmet Çalık'ın maç ve antrenmanlardaki görüntüleri yayınlandı. 

Stadyumda Ahmet Çalık anısına yapılan etkinliklerin görüntülerine yer verilirken futbolcu arkadaşları ve taraftan gözyaşlarını tutamadı.

Öne Çıkanlar