Siyasiler, yeni TBB Başkanı Sağkan’ı kutladı

Siyasiler, yeni TBB Başkanı Sağkan’ı kutladı
Siyasiler, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanlığı’na seçilen Erinç Sağkan'ı kutlama mesajları yayımladı.

Siyasi parti liderleri Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanlığı’na seçilen Erinç Sağkan’ı kutlayarak, sosyal medya hesaplarından tebrik mesajları yayımladılar. 

Siyasiler'in yayımladığı tebrik mesajları söyle:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu:

"Türkiye Barolar Birliği 36. Olağan Genel Kurulu’nda seçimi kazanarak TBB Başkanı seçilen Erinç Sağkan ve yönetim kurulunu kutluyorum. Hukukun egemenliğini birlikte tesis edeceğimiz, ülkemizde görevinizi hiçbir baskı altında kalmadan yerine getireceğiniz günler yakındır!"

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan:

"Türkiye Barolar Birliği 36. Olağan Genel Kurulunda seçimi kazanarak TBB Başkanı seçilen Erinç Sağkan ve yönetim kurulunu kutluyorum,başarılar diliyorum. Hukukun yeniden tesisi için önemli bir gelişme olduğuna inanıyorum."

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar:

"Türkiye Barolar Birliği’nin 36. Olağan Genel Kurulun’da başkan seçilen Av. Erinç Sağkan’ı ve yeni yönetimi kutluyorum. Hukukun üstünlüğü, demokrasi ve insan hakları için verilen ortak mücadelenin bütün alanlarda önemli sonuçlar doğurmaya devam edeceğine inanıyorum."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener:

"Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı seçimini kazanan Erinç Sağkan'ı tebrik ediyor, görevini milletimizin her bir ferdi için hukukun üstünlüğü prensibiyle ve adaletle yerine getireceğine yürekten inanıyorum."

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan:

"Türkiye Barolar Birliği başkanlığına seçilen Sayın Erinc Sağkan’ı tebrik ederim. Tarafsız ve bağımsız yargının inşası ve avukatlık mesleğinin itibarı için hayırlı olmasını dilerim."

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu:

"Türkiye Barolar Birliği'nin 36. Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen Ankara Barosu Başkanı Sayın Erinç Sağkan'ı tebrik ediyorum. Seçimlerin başta avukatlık mesleği olmak üzere yargı sorunlarının çözülmesine, baroların birliğine ve beraberliğine vesile olmasını dilerim."

Öne Çıkanlar