Kılıçdaroğlu'nun kaldığı evden hem Cumhur'a hem Millet İttifakı'na oy çıkmış

Kılıçdaroğlu'nun kaldığı evden hem Cumhur'a hem Millet İttifakı'na oy çıkmış
Kılıçdaroğlu’nun Ankara’da uğradığı saldırısı sonrası sığındığı evde kadının Cumhur’a, erkeğin de Millet İttifakı’na oy verdiği bilgisini paylaştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Çubuk’taki asker cenazesinde AKP’li Osman Sarıgün ve beraberindeki grubun kendisine yönelik saldırısına ilişkin gazetecilerle yaşadıklarını paylaştı. Kılıçdaroğlu, linçten kurtulmak için sığındığı evde hem Cumhur İttifakı’na hem de İYİ Parti ile ortağı olduğu Millet İttifakı’na oy verildiğini söyledi.
 

"Baba Mansur Bey’e, eşi AKP’ye oy vermiş. Aile içinde bir denge var" diyen Kılıçdaroğlu’nun o sözleri şöyle:

"Eve girdiğimde sandalye getirdiler, oturduk. Anne biraz telaşlıydı  "Acaba evimiz yakılır mı?" diye… Baba geliri düşük olan, bu evi zor bela yaptırmış, onun da bir endişesi vardı. Baba Mansur Bey'e oy vermiş, eşi AK Parti'ye oy vermiş. Aile içinde bir denge de var. Küçük çocukları var Muhammed, sağ olsun su getirdi, geldi sarıldı. Üç aylık bir çocukları da vardı."

Sözcü'den Başak Kaya'nın haberine göre sığındığı evden çıkarıldıktan sonra "akrep" olarak adlandırılan zırhlı araca bindirildiğini belirten Kılıçdaroğlu, "Aile çay koymuştu ikram etmek için ama içemedim. Gerekli önlemler alındığı için çıkmam gerekti. İki kez akrep denilen zırhlı araca bindim. Daha önce Artvin'de binmiştim" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar