Soylu'dan Kılıçdaroğlu'nun 'dinleniyorum' açıklamasına cevap: Hayal ürünü

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'nun 'dinleniyorum' açıklamasına cevap: Hayal ürünü
İçişleri Bakanı Soylu, Kılıçdaroğlu'nun açıklamasının 'güvenlik güçlerinin itibarını zedelemeye dönük' bir girişim olduğunu öne sürdü.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, kendisinin, eşinin ve çocuklarının telefonlarının dinlendiği ve takip edildikleri sözlerine cevap verdi

Soylu, "Tamamen gündemi değiştirme çabasıyla yaptığı iftira. Devletin, güvenlik güçlerimizin ve özellikle başarılı operasyonlara imza atan istihbarat birimlerimizin güvenini zedelemeye ve itibarını sarsmaya yönelik bu hayal ürünü açıklamaları kınıyor, kendisini gerçek dışı iddiaları ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılıklarına suç duyurusunda bulunmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

CHP lideri, T24'te Murat Sabuncu'ya yaptığı açıklamada, "kendisinin, eşinin ve çocuklarının telefonlarının dinlendiğini" söyleyerek "Ailemin ellerine silah alıp beni koruyacak halleri yok. Sanıyorlar ki bir kişiyi ortadan kaldırdığınız zaman sorunlar çözülür. Tam tersine Türkiye kaos süreci içine girebilir" demişti. (HABER MERKEZİ) 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar