Kılıçdaroğlu Ankara'da konuştu: 'Onlar çetelere çalışıyor. Bu kardeşiniz halk için çalışacak'

Kılıçdaroğlu Ankara'da konuştu: 'Onlar çetelere çalışıyor. Bu kardeşiniz halk için çalışacak'
Katıldığı belgesel gösteriminde sorunlarını dile getiren kadınlara hitaben konuşan Kılıçdaroğlu, 'Türkiye'yi buradan çıkarmak hepimizin görevi' dedi.

Ankara’da CHP Kadın Kolları tarafından organize edilen "Töz" belgeseli gösterimine katılan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu kürsüden sorunlarını dile getiren kadınlara hitaben şunları dile getirdi:

"3 kadın kardeşimiz konuştu. Adalet hepimiz istiyoruz, adalet için mücadele ediyoruz. Hiç kimsenin yatağı aç girmediği bir Türkiye için mücadele veriyoruz.

Annelerin büyük dram çektiğini biliyorum. Elektrikti, doğalgazdı hepsini biliyorum. Yorulmaktan bahsettiler. Yorulmak bize haram, ta ki mücadeleyi tamamlayana kadar. Kendi defterimden yorulmayı sildim.

İmkânım olsa bütün köyleri bütün mahalleleri gezerim. Hepinizin derdi ortak. Türkiye'yi buradan çıkarmak hepimizin görevi.

Ben beşli çetelerin adamı değilim, ben uyuşturucu baronlarının adamı değilim. Bu ülkede fakirin fukaranın adamıyım. Torunum var hiçbir güvencem yok dedi. Kırsalda çalışan her kadının sigortası olacak, emekli olacak. Sizi toprağa küstürenlere hakkınızı vermeyin.

Onlar çetelere, yandaşlara çalışıyor. Bu kardeşiniz halk için çalışacak.

Sandığa giderken elinizi vicdanına koyarak oyunuzu kullanın."

 

Öne Çıkanlar