Kiev'e elenen Fenerbahçe taraftarının 'Putin' sloganı Lucescu'yu kızdırdı: Yazık

Kiev'e elenen Fenerbahçe taraftarının 'Putin' sloganı Lucescu'yu kızdırdı: Yazık
Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, 2-1 kazandıkları Fenerbahçe maçının ardından, Fenerbahçe taraftarının 'Putin' sloganını protesto ederek basın toplantısına çıkmadı.

Fenerbahçe, şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Dinamo Kiev'e elendi. Sarı-lacivertli taraftarın, Fenerbahçe gol yiyince 'Vladimir Putin' sloganları atması tepki çekti, Lucescu basın toplantısı yapmadı.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Dinamo Kiev'i, Ülker Stadyumu'nda ağırladı. Maç karşılıklı gollerle uzatmaya gitti, Ukrayna ekibi Dinamo Kiev uzatma dakikalarında bulduğu golle maçı 2-1 kazandı ve Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden eledi. 

Maçın en tartışmalı anları ise bu defa sahada değil tribünde yaşandı. 57. dakikada Dinamo Kiev, Buyalsky'nin golüyle öne geçti. Buyalsky'nin gol sevincine karşılık Fenerbahçe tribünlerinden 'Vladimir Putin' tezahüratları yükseldi.

LUCESCU BASIN TOPLANTISI YAPMADI

'Putin' tezahüratı, sosyal medyada da büyük tepki çekti. Yabancı gazeteciler de görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştı. Ayrıca maç öncesi basın toplantısı yapan Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, 'Putin' tezahüratına tepki gösterdi ve hazırlığı tamamlanan maç sonu değerlendirme toplantısını yapmadı.

'BÖYLESİ TEZAHÜRATLAR BEKLEMEZDİM, YAZIK'

Tecrübeli teknik adam, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Sizlere soruyorum kaç tane faul yaptığımızı yine saydınız mı ? Her şey planımız dahilindeydi, işledi ve kazandık. Ama taraftarları hesaba katamamışız böylesi tezahüratlar beklemezdim, yazık" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar