Kendilerine polis süsü verip, 2 Bulgar iş insanını gasp etmek istediler

Kendilerine polis süsü verip, 2 Bulgar iş insanını gasp etmek istediler
Bulgaristan vatandaşı 2 iş insanını kelepçe takarak gasp etmek isteyen kişiler, çevredekilerin tepkisi üzerine kaçtı. Şüphelilerin kullandığı araç, bir süre sonra terk edilmiş halde bulundu.

Bulgaristan'dan alışveriş yapmak için Edirne'ye gelen iş insanı D.Z. ve P.N.'yi otomobille takibe alan 2 şüpheli, aracı bir tesisin girişinde durdurdu. Kendilerine polis süsü veren şüpheliler, Bulgar iş insanlarına kelepçe takarak gasp etmek istedi.

Çevredekilerin duruma tepki göstermesi üzerine şüpheliler, geldikleri araçla olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, Bulgar iş insanı D.Z. ve P.N.'nin ellerindeki kelepçeleri çıkardı. Bulgar iş insanlarının ifadeleri üzerine jandarma ekipleri, kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

KİRALIK ARAÇ TERK EDİLMİŞ HALDE BULUNDU

Ekiplerin başlattığı çalışma kapsamında, şüphelilerin kaçtığı araç, Süloğlu ilçesine bağlı Geçkinli köyünde terk edilmiş halde bulundu.

Yapılan incelemede aracın kiralık olduğu belirlendi. Yaya olarak kaçtıkları belirlenen şüphelilerin yakalanması için başlatılan çalışmalar sürdürülüyor. 

'ARABAYI BIRAKIP KAÇTILAR'

Şüphelileri gören Geçkinli köyü sakinlerinden S.Ç., "Evden çıkarken şüphelilerin kullandığı aracı gördüm. Kim olduklarını bilmiyorum. Arabayı buraya bırakıp kaçmışlar. Yayan gidiyorlardı, iki kişilerdi" dedi. (DHA)

Öne Çıkanlar