KPSS iptaline ilişkin konuşan Kılıçdaroğlu: Ben boşuna MEB'in kapısına dayanmadım

KPSS iptaline ilişkin konuşan Kılıçdaroğlu: Ben boşuna MEB'in kapısına dayanmadım
Roboski ziyareti sırasında KPSS'nin iptaline ilişkin açıklamada bulunan Kılıçdaroğlu, 'Devlette çok büyük bir çürümenin olduğunu biliyorum. Ben boşuna MEB'in kapısına dayanmadım' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Roboski köyünü ziyaret etti. Burada KPSS iptaline ilişkin açıklamada bulunan Kılıçdaroğlu, "Sözlüde hakları yenilenler vardı. Sınavlarda da hakları yenilenleri gördük. Çürüyen bir yapı var. Çürüyen yapıyı düzeltmemiz lazım. Hakkı yenen bütün evlatlarımızın hakkını, hukukunu savunmak zorundayız. Bu ülkeye adaleti getireceğiz" dedi.

'ADALET BU ÜLKEYE YA GELECEK YA GELECEK'

KPSS'nin iptaline ilişkin soruya da yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Devlette çok büyük bir çürümenin olduğunu biliyorum. Ben boşuna MEB'in kapısına dayanmadım. Boşuna oraya gidip de hakkı, hukuku, adaleti sağlamak için... Sözlüde hakları yenilenler vardı. Sınavlarda da hakları yenilenleri gördük. Çürüyen bir yapı var. Çürüyen yapıyı düzeltmemiz lazım. Hakkı yenen bütün evlatlarımızın hakkını, hukukunu savunmak zorundayız. Bu ülkeye adaleti getireceğiz. Roboski'den bütün millete söz veriyorum. KPSS'ye girip hakkı elinden alınan gencecik pırıl pırıl evlatlarımızın hakkını ve hukukunu korumak zorundayız. Çürüyen bir devlet yapısı var. Liyakat, ahlak yok. Hepsini düzelteceğiz. Söz verdim bir daha veriyorum. Adalet bu ülkeye ya gelecek ya gelecek" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar