Karamollaoğlu, Erdoğan'a sordu: Üniversiteden yeni mezun bir genç olsaydın nasıl iş bulabilirdin?

Karamollaoğlu, Erdoğan'a sordu: Üniversiteden yeni mezun bir genç olsaydın nasıl iş bulabilirdin?
Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, Erdoğan'ı empatiye davet etti: 'Recep Tayyip' adlı bu genç; Nerede ve nasıl bir iş bulabilirdi? Hangi işte çalışmak isterdi? Kaç lira maaşa razı olurdu?

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gençlerin yaşadığı sorunlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Karamollaoğlu, gençlerin barınma, iş bulma gibi sorunlarını hatırlatarak Cumhurbaşkanı  ve AKP Lideri Recep Tayyip Erdoğan'a sorular sordu.

ERDOĞAN'A SORULAR

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Karamollaoğlu şu soruları sordu: 

- Erdoğan'a sormak istiyorum: Kendisi bugün, 18 yaşında liseden mezun olan ve dahası 25 yaşlarında üniversiteden yeni mezun olmuş bir genç olsaydı, 'Recep Tayyip' adlı bu genç; -Nerede ve nasıl bir iş bulabilirdi? -Hangi işte çalışmak isterdi? -Kaç lira maaşa razı olurdu?

- Bugün her fırsatta "Ben ekonomistim diyor ya"; bu genç ekonomist, motokurye veya kasiyer olarak çalışmak ister miydi? -"Hiç karşılığında her şeyi yaptıran" bu düzende imkanı olsa yurtdışına gitmek istemez miydi?

- Girmiş olduğu sınavda derece yapmasına rağmen, torpille hakkı yenseydi ne hissederdi?

- Kendisi ilkokula başladığında iktidara gelen ve 20 yıl tek başına ülkeyi idare etmiş bir siyasi partinin genel başkanı olan ve ülkenin de Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'ın; "İşsizlik yok, millet iş beğenmiyor." dediğini duysaydı, bir genç olarak ne söylemek isterdi?

Karamollaoğlu son olarak, "Eminim çok şey söylemek isterdi fakat tutuklanma korkusuyla onu da söyleyemez, içine atardı. İşte buna empati diyorlar... Empati yapmayan biri ise, vatandaşın derdini anlayamaz! Anlayamadığı için de derde derman olacak adımları atamaz!" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar