Kanye West, Grammy ödülünün üzerine idrarını yaptığı videosunu paylaştı

Kanye West, Grammy ödülünün üzerine idrarını yaptığı videosunu paylaştı
Kanye West: Efendiler olmadan kendi müziğinizle hiçbir şey yapamazsınız.

ABD'li rapçi Kanye West, kazandığı Grammy ödüllerinden birine tuvaletini yaparken videosunu kaydetti ve sosyal medyada paylaştı.

ABD'li rapçi Kanye West, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda müzik endüstrisini eleştirdi.

West, "Bir müzik anlaşması imzaladığınızda, haklarınızdan vazgeçme yönünde imza atmış olursunuz. Efendiler olmadan kendi müziğinizle hiçbir şey yapamazsınız. Ne zaman çalınacağını ve nerede çalınacağını başkaları kontrol ediyor. Sanatçıların ün, turneler ve ürünler dışında hiçbir şeyi yok" ifadelerini kullandı.

​West ayrıca, "Dünyadaki en ünlü insanım ve Universal bana efendilerimin kaça mal olduğunu söylemeyecek, çünkü onları satın alabileceğimi biliyorlar. Siyah efendiler önemlidir."

Müzik şirketlerinin etik olmayan taktikler kullandığını ifade eden West, sektörde 'kölelik' olduğunu ifade etti ve Coronavirus salgını sebebiyle turneye gidemeyen ve gelir elde edemeyen müzisyenler adına konuştuğunu ifade etti.

Ünlü rapçi ayrıca, "Eğer Universal beni ararsa, söz veriyorum daha fazla fikrim var, tanrının üzerine söz veriyorum durmayacağım" ifadelerini kullandı ve Grammy Ödülü'nün üzerine tuvaletini yaptığı anların videosunu Twitter hesabına koydu. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar