Kaldırım taşıyla doktora saldırmaya çalışan kişi serbest bırakıldı

Kaldırım taşıyla doktora saldırmaya çalışan kişi serbest bırakıldı
Urfa'da kendisini tedavi eden doktora kaldırım taşıyla saldırmaya çalışan şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Doktor Sezer Eşref sosyal medya hesabından isyan etti.

Urfa’da iddiaya göre uyuşturucu madde kullanırken gözüne yapıştırıcı bir madde gelmesi şikayetiyle cil servise gelen Ali K., genel muayene için göz doktoruna başvurmasını söyleyen nöbetçi doktora kaldırım taşıyla saldırmak istedi. Gözaltına alınan şahıs, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kendisine saldırmak isteyen şahsı yeniden hastanede gören doktor, duruma tepki gösterdi.

Doktor Sezer Eşref, "Yarın başıma bir şey gelirse sorumlusu kim olacak sizce? Açık açık beni öldüreceğini söyleyip, elinde bir insanı öldürebilecek bir taşla acil servise gelen bir adam şu an serbest. Şaka gibi ama değil. Allah kahretsin" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından Urfa valiliğini ve İçişleri bakanlığını etiketleyen Eşref, "Bu şehirde güvende değilim, ölüm korkum var. Beni koruyabilecek misiniz" diye sordu

Olay önceki gece Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servisinde yaşandı. İddiaya göre madde bağımlısı Ali K., uyuşturucu kullandığı sırada gözüne yapıştırıcı madde geldi. Hastanenin acil servisine başvuran şahsın gözü nöbetçi doktor Sezer Eşref tarafından yıkandı. Doktor Eşref, şahsa risk oluşturacak bir durum olmadığını söyleyerek genel muayene için göz doktoruna başvurmasını önerdi.

"Bana bakacaksınız" dediği öne sürülen Ali K., acil servis önündeki  kaldırım taşını sökerek doktora saldırmaya çalıştı. Çevredekiler tarafından engellenen şahıs, polis tarafından gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alınan Ali K., sevk edildiği adliyede eylemi gerçekleştirmediği gerekçesiyle adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Serbest kaldıktan sonra tekrar hastaneye giden şahsı gören doktor Sezer Eşref, sosyal medya hesabından duruma tepki göstererek "Ya inanılır gibi değil adam saatler sonra acil servisimize geri geliyor. Yine madde etkisinde yine sorun çıkarıyor. Bu mu kanun bu mu adalet? Biz bunları yaşamak zorunda mıyız? Bu şehirde güvende değilim, ölüm korkum var" ifadelerini kullandı.

Eşref'in paylaşımları şöyle:

Öne Çıkanlar