Kadın Savunma Ağı'ndan kampa davet: Sabahı bekleyemeyiz, güneşi doğuralım

Kadın Savunma Ağı'ndan kampa davet: Sabahı bekleyemeyiz, güneşi doğuralım
Kadın Savunma Ağı, tüm kadınları 3 ile 7 Ağustos arasında, İzmir Dikili’de kampta buluşmaya çağırıyor. Bu kampta A'dan Z'ye kadını ve yaşamı ilgilendiren her şey düşünülmüş.

Kadın Savunma Ağı, iki yıllık aradan sonra bu yılki yaz kampı için 3-7 Ağustos’ta İzmir Dikili’de bir araya geleceğini duyurdu ve tüm kadınları bu kampa davet etti.

Kadın Savunma Ağı, kampta feminist özsavunma siyasetinden, feminist greve, faşizme karşı mücadelede kadın hareketlerinden örgütlenmeye kadar birçok tartışmanın yanı sıra, Flamenko Sevillanas atölyesi, halk oyunları atölyesi, yaratıcı yazarlıktan takı ve örgü atölyesine, sıfır atık atölyesinden geri dönüşüm atölyesine, e-ticaret atölyesinden ekofeminizm, veganlık, LGBTİ+ hareketine dair tartışmalara, aynı zamanda gece kuşları için film izleme atölyesinden şiir sevenlere Didem Madak'a saygı gecesine kadar birçok başlığın düzenleneceğini duyurdu.

Kadın Savunma Ağı, 3 ile 7 Ağustos arasında İzmir Dikili’de kampta buluşmaya çağrısında şu ifadeler yer verdi:

'HAYALİMİZİN GERÇEK OLABİLECEĞİNİ BİLİYORUZ'

"Sabahı bekleyemeyiz çünkü kapitalizmin krizinin bir distopya gibi kadınların üzerine çöktüğü bu anda güneşin doğmasını bekleyemeyiz. Bu nedenle güneşi kendi ellerimizle doğurmak için, erkek şiddetine karşı feminist mücadelemizi, ekonomik krize karşı feminist dayanışmamızın yollarını tartışmak ve kendimize bir yol haritası çizmek için ve elbette bütün bunları kendimizi de gözeterek biraz dinlerek biraz da eğlenerek yapmak için 3-7 Ağustos’ta İzmir Dikili’de kampta buluşuyoruz.

Feminist bir dünya hayalimizin gerçek olabileceğini biliyoruz.

Şiddetin her türlüsü, ekonomik kriz, erkek yargı, yoksulluk ve de yoksunluk etrafımızı çepeçevre sarmışken tek ihtiyacımız olan feminist mücadelemiz ve feminist dayanışmamız. Ona ulaşmak içinse bekleyecek gücümüz yok! Birlikte üretip, birlikte tartışacağımız, birlikte düşünüp birlikte eğleneceğimiz kampımıza tüm kadınları bekliyoruz."

 

 

Öne Çıkanlar