Kadıköy Belediyesi’nden operasyon açıklaması

Kadıköy Belediyesi’nden operasyon açıklaması
Aralarında kendi personellerinin de bulunduğu belirtilen rüşvet operasyonuyla ilgili açıklama yapan Kadıköy Belediyesi, kuruma aktarılan bir bilgi bulunmadığını bildirdi.

İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen, aralarında Kadıköy Belediyesi personelinin de bulunduğu belirtilen rüşvet operasyonuyla ilgili belediyeden açıklama geldi.

Kadıköy Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan basın duyurusunda aralarında Kadıköy Belediyesi'nde görevli zabıta memurlarının da bulunduğu 54'ü kamu görevlisi 224 kişinin rüşvet suçlamasıyla gözaltına alındığı bilgisi bulunmaktadır. Konuyla ilgili savcılık ya da emniyet birimleri tarafından belediyemize aktarılan bir bilgi bulunmamakla birlikte kurumumuz kendi iç sorgulamasında gözaltına alınan personelin sayısını ve kimliklerini belirleme çalışması yapmaktadır" denişdi.

Gözaltına alınan 224 kişiden sadece 54'ünün kamu çalışanı olduğunu belirten belediye, "Sağlıklı ve net bir bilgi alındıkça kamuoyu bilgilendirilecektir" duyurusunu yaptı.


(HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar