İzmir'de kucağında çocuğu bulunan kadın bıçaklandı

İzmir'de kucağında çocuğu bulunan kadın bıçaklandı
Kucağında çocuğu bulunan kadına sebepsiz yere saldırdığı belirtilen ve hakkında birçok suç kaydı bulunduğu öğrenilen E.E.'nin yakalanması için polis çalışma başlattı.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde Meryem Çıtırkır, kucağında 18 aylık bebeği olduğu halde evin önünde bıçaklı saldırıya uğradı. 3 bıçak darbesiyle yaralanan Çıtırkır hastanede tedaviye alınırken polis, hakkında birçok suç kaydı bulunduğu belirlenen şüpheli E.E.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Dün gece saat 23.50 sıralarında Meryem Çıtırkır 18 aylık bebeğiyle komşusu S.Y.'nin yanına geldi. S.Y. ile Meryem Çıtırkır evin önünde konuştuğu sırada, iddiaya göre sokaktan geçen E.E. isimli kadın yanlarına geldi. Meryem Çıtırkır ile E.E. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Gerginliğin artması sonraı E.E. yanında bulunan bıçağı çıkartarak Meryem Çıtırkır'a kucağında çocuğu olduğu halde saldırdı.

Arbede sırasında Çıtırkır, çocuğunu korumaya çalışırken aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. Şüpheli E.E. ise sokaktan geçen bir taksiye binerek kaçtı.

S.Y.'nin durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi ilk müdahalenin ardından yaralı kadını ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. 3 bıçak darbesiyle yaralandığı belirlenen Meryem Çıtırkır'ın polise verdiği ilk ifadede, arkadaşı S.Y. ile birlikte oturdukları sırada yanlarına gelen E.E.'nin sebepsiz yere kendisiyle tartıştığı ve ardından belinden çıkardığı bıçakla saldırdığını söylediği öğrenildi.

Polis, olaydan sonra kaçan ve hakkında birçok suç kaydı bulunan E.E.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Öne Çıkanlar