İYİ Parti'den 2023'e hazırlık toplantısı

İYİ Parti'den 2023'e hazırlık toplantısı
Toplantıda seçimlere giderken atılması gereken adımlar ve dikkat edilmesi gereken noktaların konuşulacağı, Genel Başkan Akşener’in il başkanlarına direktiflerde bulunacağı öğrenildi.

Foto: Arşiv


İYİ Parti, 81 il başkanının katılımıyla 25-26 Mart’ta Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında Ankara'da toplanıyor. Toplantının ana gündeminin 2023 seçimleri olacağı öğrenildi.

81 il ziyaretinin tamamlamasına birkaç şehir kalan Akşener, 25-26 Mart tarihlerinde tüm il başkanlarını Ankara'da toplayacak. Teşkilatların çalışmalarının da görüşüleceği toplantıda ana gündem maddesinin 2023 seçimleri olacağı belirtildi.

Habertürk’ten Mahir Kılıç’ın haberine göre teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın da konuşacağı toplantıda seçimlere giderken atılması gereken adımlar ve dikkat edilmesi gereken noktaların gündeme getirileceği kaydedildi. Bu noktada Genel Başkan Akşener’in il başkanlarına talimat ve direktiflerde bulunacağı ve il başkanların önerilerini dinleyeceği aktarıldı.

Toplantıda 6 muhalefet partisinin üzerinde uzlaşmaya vardığı ve 28 Şubat tarihinde deklare edilen Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem çalışmasının da değerlendirilmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar