İYİ Parti'deki görevlerinden alınan Yavuz Ağıralioğlu'ndan yeni açıklama

İYİ Parti'deki görevlerinden alınan Yavuz Ağıralioğlu'ndan yeni açıklama
İYİ Parti'de Başkanlık Divanı'ndaki görevinden ve parti sözcülüğünden alınan Yavuz Ağıralioğlu, 'Kamplaşmanın olduğu bu dönemde milletimize namus sözüm; partim adına mücadele edeceğim' dedi.

İyi Parti Başkanlık Divanı'ndan çıkarılan İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, görevine devam edeceğini ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşeceğini söyledi. 

Yeni açıklamalarda bulunan Ağıralioğlu, "Kamplaşmanın olduğu bu dönemde milletimize namus sözüm; partim adına mücadele edeceğim" diyen Ağıralioğlu, "Görev değişikliği genel başkanların uhdesindedir. Verilince iyi, görev değişikliği olunca kötü mü?" ifadelerini kullandı.

Ağıralioğlu, şunları söyledi: "Ben bundan sonra da makam ve mevkilerden değil kalbimden güç alırım. Ben sorumluluğumu partimin adına taşırım. Sayın Genel Başkanımla görüşeceğim.Niçin istifa edeyim? Görev değişikliği istifa sebebi değildir. Görevler verilir, değiştirilir, alınır. Görev verilince ‘iyi’ demek, alınınca ‘kötü’ demek mizacı zayıf insanların işidir."

İYİ Parti Başkanlık Divanı'nda yapılan değişiklikle Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı Yavuz Ağıralioğlu‘nun yerine Rıdvan Uz getirilmişti. Ağıralioğlu’na yeni görev verilmemişti.

Söz konusu kararı İsmail Saymaz’a değerlendiren Ağıralioğlu, "Bir gerekçe belirtilmedi, bu çok rencide edici" demişti.

Öne Çıkanlar