İstifa eden MHK Başkanı Gündoğdu hakkında iddia: Ses kaydı ortaya çıkarsa deprem yaşanır

İstifa eden MHK Başkanı Gündoğdu hakkında iddia: Ses kaydı ortaya çıkarsa deprem yaşanır
Eski hakem Ahmet Çakar, MHK Başkanı Ferhat Erdoğdu'nun, kendisine bir ses kaydı dinlettirildikten hemen sonra istifa ettiğini öne sürdü.

FIFA kokartlı eski hakem Ahmet Çakar, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun istifası hakkında dikkat çekenbir iddiada bulundu.

FIFA kokartlı eski hakem Ahmet Çakar, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun istifasının kendisine dinletilen bir ses kaydı sonrası yaşandığını öne sürerek ''Ferhat Gündoğdu'ya ses kaydı dinlettiler. Yarım saat sonra Ferhat Gündoğdu istifa etti. Bu tape yurt dışından bir sosyal medya hesabından ortaya çıkarsa Türk futbolunda depremi o zaman görün" ifadelerini kullandı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında konuşan Çakar, "Aldığım bilgiyi söylüyorum. Beylerbeyi Tesisleri'nde Ferhat Gündoğdu ve MHK üyeleri atamaları yaparken, telefon geliyor. Ferhat Gündoğdu'na ses kaydı dinlettiler. Bu ses senin mi? diye sordular. Yarım saat sonra Ferhat Gündoğdu istifa etti" ifadelerini kullandı.

'TÜRK FUTBOLUNDA DEPREMİ O ZAMAN GÖRÜN'

Kaydın ortaya çıkması durumunda Türk futbolunda deprem yaşanacağını öne süren Çakar, "Ferhat Gündoğdu'ya dinletilen tape benim elimde olsa kanun gereği yayınlayamam. Ancak bu tape yurt dışından bir sosyal medya hesabından ortaya çıkarsa Türk futbolunda depremi o zaman görün siz!" diye konuştu.

Öne Çıkanlar