İstanbul Valiliği, yılbaşı için 'acil durum telefonları'nı duyurdu

İstanbul Valiliği, yılbaşı için 'acil durum telefonları'nı duyurdu
Valilik, yılbaşı gecesi görev yapacak personel ve acil durumlarda ulaşılacak telefonları duyurdu.

İstanbul Valiliği, yılbaşı gecesi 44 bin 758 polis, 2 bin 231 jandarma ve 167 sahil güvenlik personelinin görev başında olacağını açıkladı. Yılbaşında görev yapacak personel ve acil durumlarda ulaşılacak telefonları duyuruldu.

Valiliğin açıklamasında, şu ifadeler kullanıldı: 

"İnsanlığı tehdit eden Covid-19 salgınıyla mücadelemizde ikinci yılı geride bırakıyoruz. Devletimizce alınan salgınla mücadele önlemlerini büyük bir gayretle uyguladık ve aşılama çalışmalarıyla yeniden normalleşme sürecine ulaştık. Temennimiz odur ki yeni yıl, yaşadığımız tüm sorunların çözümüne vesile olsun. 2022 yılını karşılarken Valiliğimiz koordinasyonunda, İBB, ilçe belediyelerimiz, kurum ve kuruluşlarımız, sağlık ve güvenlik teşkilatlarımızla yeni yıl heyecan ve mutluluğunu en güzel şekilde yaşayabilmek için gerekli hazırlıklarımızı yaptık. İstanbul’umuzda huzur ve güvenliğimizin korunması için yılbaşı gecesi 2 bin 231 Jandarma, 44 bin 758 Emniyet ve 167 Sahil Güvenlik personelimiz görevlerinin başında olacak."

Acil hallerde başvurulacak telefonlar da şöyle: 112 Acil Çağrı Merkezi, 153 İBB Beyaz Masa, 185 Su Arıza İhbar, 186 Elektrik Arıza İhbar, 187 Doğalgaz Arıza İhbar. 

Öne Çıkanlar