'İstanbul Sözleşmesi yaşatır' dediği için sahneden indirilen Melek Mosso ses kaydını paylaştı

'İstanbul Sözleşmesi yaşatır' dediği için sahneden indirilen Melek Mosso ses kaydını paylaştı
Melek Mosso, sahneden indirilmesine neden olan sözlerini paylaştı. Mosso, 'Yaşadıklarım umarım hiç bir sanatçı arkadaşımın başına gelmez' dedi.

Aqua Florya Hayal Kahvesi’nde verdiği konserde "İstanbul Sözleşmesi yaşatır" dediği için polis tarafından sahneden indirilen Melek Mosso, o anların ses kaydını paylaştı.

Sabah gazetesinin, "Melek Mosso işin suyunu çıkardı! Melek Mosso'nun ağır siyasi göndermeleri konseri yarıda kesti..." başlığıyla hedef gösterdiği Melek Mosso, konserde söylediğ sözlerin kaydını paylaştı.

    

'YAŞADIKLARIM UMARIM HİÇBİR SANATÇI ARKADAŞIMIN BAŞINA GELMEZ'

Ses kaydında, kadın cinayetlerine tepki gösteren ve "İstanbul Sözleşmesi yaşatır" diyen Mosso, şu paylaşımı yaptı:

"22 Ağustos Aqua Florya konserimde konuştuklarım işte bunlardır dostlarım. Şükürler olsun ki her konserimizin ses kaydını alıyoruz. İftira atmak kolay, çamur at izi kalsın! Ama yok öyle karalayıp kaçmak! Bana özür borçlu olan kişinin pişkinliği ise bu yolda daha da güçlü durmam gerektiğini tekrar anlamamı sağladı. Bana destek olan herkese çok çok teşekkür ederim. Toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin ve şiddetin her türlüsünün sonuna kadar karşısındayım. Yaşadıklarım umarım hiç bir sanatçı arkadaşımın başına gelmez. Sevgiyle."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar