İstanbul Sarıyer'de kadın cinayeti

İstanbul Sarıyer'de kadın cinayeti
Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen Özer Ağaoğlu'nun yaklaşık 2 aydır ayrı yaşadığı eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenildi.

İstanbul’un Sarıyer ilçesine bağlı Bahçeköy'de Özer Ağaoğlu, tartıştığı Fatma Keke'yi bıçaklayarak öldürdü.

Bugün saat 00.00 sıralarında iddiaya göre Özer Ağaoğlu ile evde birlikte bulundukları Fatma Keke arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Çıkan tartışmada Özer Ağaoğlu, Fatma Keke'yi birçok yerinden bıçakladı.

Saldırgan kaçarken komşuların haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Fatma Keke'nin öldüğü belirlendi. Olay sonrasında çalışma başlatan Sarıyer Asayiş Büro Amirliği ile Çayırbaşı Polis Merkezi Amirliği ekipleri, Özer Ağaoğlu'nu, olay yerinin 3 sokak yakınında bir binanın bodrum katında saklanırken yakalayarak gözaltına aldı.

Gözaltına alınan Özer Ağaoğlu emniyete götürüldü. Olay yeri inceleme ekipleri ile nöbetçi cumhuriyet savcısı olay yerinde uzun süre inceleme yaptı. Yapılan inceleme sonrasında Fatma Keke'nin cenazesi otopsi işlemleri için İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen Özer Ağaoğlu'nun yaklaşık 2 aydır ayrı yaşadığı eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenildi.

Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar