İstanbul'da kar maskeli saldırı iddiası: Eren Yılmaz 6 kurşunla vuruldu

İstanbul'da kar maskeli saldırı iddiası: Eren Yılmaz 6 kurşunla vuruldu
Saldırıya tanık olduğunu söyleyen arkadaşı, Eren Yılmaz'la birlikte yolda yürürken saldırıya uğradıklarını ve kar maskeli 2 kişinin Yılmaz’a 6 kurşun sıktığını söyledi.

Yağmur KAYA


ARTI GERÇEK- İstanbul'da Eren Yılmaz isimli gencin dün akşam kar maskeli 2 kişi tarafından 6 kurşunla vurulduğu iddia edildi.

İddiaya göre, İkitelli’de bir arkadaşıyla birlikte yolda yürürken kimliği belirsiz ve kar maskeli 2 kişi tarafından ateşli silahla vurulan 30 yaşındaki Eren Yılmaz, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyat edilerek kurşunlardan bir kısmı çıkarılan Yılmaz'ın yeniden ameliyat edileceği belirtildi. Yoğun bakımda bulunan ve bilinci kapalı olan Yılmaz’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Yılmaz bugün ikinci kez ameliyata alındı. Yakınları sosyal medya hesaplarından AB Rh+ kana ihtiyaç olduğunu duyurdu.

Öte yandan yarın saat 14:00’da Tutuklu ve Hükümlü Aileleri ile Dayanışma Derneği (TAYAD) saldırıyı protesto edecekleri bir basın açıklaması düzenleyecek.

UYUŞTURUCU ÇETELERİ İDDİASI

Öte yandan bazı sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda Eren Yılmaz'ın "uyuşturucu çeteleri" tarafından vurulduğu iddia edilerek, "Yoldaşımız Eren Yılmaz çeteler tarafından vuruldu. Çünkü; AKP halkın çocuklarını uyuşturucuyla zehirliyor. Çünkü; Uyuşturucuyla, çeteleriyle sormayan sorgulamayan bir gençlik, bir halk yaratmaya çalışıyorlar. Çünkü; Eren, mahallelesini savunan namuslu bir gençtir." ifadelerini kullandı. 

Öne Çıkanlar