Ramazan Onat, öğretmen eşini vurarak öldürdü

Ramazan Onat, öğretmen eşini vurarak öldürdü
Bağcılar'da Ramazan Onat, evli olduğu resim öğretmeni Gülşen Onat’ı vurarak öldürdü.

İstanbul Bağcılar'da Ramazan Onat eşi Gülşen Onat’ı vurarak katletti. Komşusunu da öldüren Ramazan Onat daha sonra intihar etti.

Bağcılar’da dün gece saat 23.30 sıralarında Ramazan Onat komşusu olduğu belirtilen Ahmet Kadir Çakır'ı silahla vurdu. Buradan ayrılarak evine gelen Ramazan Onat, evde de eşi Gülşen Onat'ı silahla vurduktan sonra aynı silahla intihar etti.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri sokakta vurularak ağır yaralanan Ahmet Çakır'a ilk müdahaleyi yaparak en yakın hastaneye kaldırdı. Çakır, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Eve gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde ise Gülşen Onat'ın hayatını kaybettiği belirlendi. İntihar eden Ramazan Onat ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede öldü.

ÇOCUK CİNAYETE ESNASINDA EVDEYMİŞ

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri hem sokakta hem de evde detaylı inceleme yaptı. Yapılan incelemelerin ardından Gülşen Onat'ın cansız bedeni, cenaze aracıyla Yenibosna Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Onat çiftinin olay sırasında evde uyuyan çocuğunun ise silah sesini duyan apartman sakinleri tarafından evden çıkarıldığı öğrenildi.

Nalburda çalıştığı ifade edilen Ramazan Onat'ın vurduğu eşi Gülşen Onat'ın resim öğretmeni, komşusu Ahmet Çakır'ın da Metris Cezaevi'nde gardiyan olduğu belirtildi.

Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. (DHA)

Öne Çıkanlar