İstanbul'da boşandığı kadını satırla tehdit eden erkek gözaltına alındı

İstanbul'da boşandığı kadını satırla tehdit eden erkek gözaltına alındı
İstanbul'da çocuklarını görmeye gelen eski eşini satırla tehdit eden C.A. gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alınan C.A. hakkında 'tehdit' suçundan adli işlem başlatıldı.

İstanbul’un Esenyurt ilçesindeki bir kasap dükkanında, çocuklarını görmek için gelen eski eşini satırla tehdit eden C.A., polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak hakkında 'tehdit' suçundan adli işlem başlatıldı.

Esenyurt Turgut Özal Mahallesi'nde 4 yıl önce eşinden boşanan Y.T geçen hafta bir kadın arkadaşıyla beraber çocuklarını görmek için eski eşinin çalıştığı kasap dükkanına geldi. Ayda iki kez görüş hakkı olan kadın, eski eşine "Çocuklarımı görmek istiyorum" dedi. Bunun üzerine tartışma başladı. Elindeki satırla Y.T'nin üzerine yürüyen C.A, tehdit ve küfürler savurmaya başlarken, kadının yanında bulunan arkadaşını da tehdit etti. Elinde satırla üzerine yürüdüğü 2 kadını dükkandan çıkaran kasap, tehdit ve küfürlerine devam etti. Çocuklarını göremeyen Y.T. dükkandan ayrıldı.

Olayın dün medyaya yansıması üzerine harekete geçen emniyet ekipleri, eski eşini satırla tehdit eden C.A.'yı gözaltına alarak hakkında 'tehdit' suçundan adli işlem başlattı. (DHA)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar