İstanbul'da bir polis babasını vurdu

İstanbul'da bir polis babasını vurdu
İstanbul'un Ataşehir ilçesinde polis memuru, masaj salonu işlettiği gerekçesiyle tartışma yaşadığı babasını vurarak kaçtı. 5 kurşunla yaralanan baba, oğlundan şikayetçi olmadı.

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde polis memuru Emre U., masaj salonu işlettiği gerekçesiyle tartışma yaşadığı babasını vurarak kaçtı. Yararlı baba hastaneye kaldırılırken, oğlundan şikayetçi olmadığını bildirdi.

Ataşehir’de dün saat 13.50 sıralarında Emre U. masaj salonu işlettiği gerekçesiyle tartışma yaşadığı babasına ait işletmeye geldi. İkili arasında başlayan sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası Emre U. yanında getirdiği silahla babası Hilmi U.’ya 5 el ateş açtı.

Emre U. olay yerinden geldiği araçla hızla uzaklaşırken baba ise ihbar üzerine adrese gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise olaya ilişkin çalışma başlattı.

OĞLUNDAN ŞİKÂYETÇİ OLMADI

Polis ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar sonrası Emre U.’ya ait araç olay yerine yakın bir noktada terk edilmiş olarak bulundu. Hilmi U.'nun ifadesinde, "Aramızda geçmişten gelen bir husumet yoktur ama bu masaj salonu konusunda tartışmalarımız oldu. Bu olaydan dolayı oğlumdan şikayetçi değilim. Bu olay tamamen benim alkollü olmam ve küfür etmem nedeniyle meydana gelmiştir" dediği öğrenildi. Polis ekipleri Emre U.’yu yakalamak üzere çalışma başlattı.

Öne Çıkanlar