İşkenceyle suçlanan erkek 'kendine gelmesi için vurdum' dedi, serbest bırakıldı

İşkenceyle suçlanan erkek 'kendine gelmesi için vurdum' dedi, serbest bırakıldı
Eşine defalarca kez şiddet uygulayan, 'Senin bu evden ölün çıkar' diye tehdit eden erkek, ifadesinde 'Kendine gelmesi için vurmak zorunda kaldım' deyince adli kontrolle serbest bırakıldı.

Adana'da evli olduğu Serhat K.'nin (28) darp ederek ölümle tehdit ettiği Suzan K. (31), sığınma evine yerleştirildi. Suzan K., eşinin sürekli kendine şiddet uygulayıp, işkence yaptığını söylerken, "Kendine gelmesi için vurdum" diyerek şiddeti itiraf eden Serhat K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DHA’nın haberine göre 5’ta Adana’nın Yüreğir ilçesinde Suzan K.'nin eşi Serhat K. tarafından alıkonup, işkence gördüğü ihbarı üzerine eve polis gitti. Ekipler, darp edilmiş halde buldukları Suzan K.'yi adli tıp kurumuna götürdü, Serkan K. ise gözaltına alındı. Darp raporu verilen Suzan K., eşini kendine işkence yaptığını belirterek şikayetçi oldu.

'ARABAYI 'ÖLECEĞİZ' DİYEREK TIR'IN ÜSTÜNE SÜRDÜ, BIÇAK ÇEKTİ’

İfadesinde 12 Kasım'da da darp raporu aldığını söyleyen Suzan K. "Şikayetçi olacaktım ama çok yalvardı. Bir daha yapmayacağına dair söz verince affettim. Yine de anlaşmazlık sürdü. 4 Aralık günü ablamın evine gittim. Arayıp, 'Ablanlara gidersen bir daha bu eve giremezsin, sonuçlarına katlanırsın, geliyorum, hepinizi rezil edeceğim' dedi. Eve gelerek beni aldı, arabayla gezdirmeye başladı. Bir süre sonra 'ikimiz bu arabanın içinde öleceğiz' diyerek beni darp etti. Bıçak çekerek vurmaya çalıştı. Arabanın hızını artırdı ve 'öleceğiz' diyerek önümüze çıkan TIR'ın üstüne sürdü. Direksiyonu ani bir hareketimle kırdım ve ölmekten kurtulduk. Daha sonra küfredip, yüzüme tükürdü, yine dövdü" dedi.

'SENİN BU EVDEN ÖLÜN ÇIKAR’

Serhat K. tarafından öldürülmek üzere olduğunu ve dayanmakta zorlandığını kaydeden Suzan K., sözlerinin devamında evde gördüğü şiddeti anlattı. Şiddet nedeniyle evden gitmek istediğini söylediğinde ise Serhat K.’nın kendisine 'Senin bu evden ölün çıkar' dediğini aktardı. "Ablamın ihbarıyla eve gelen polis tarafından kurtarıldım. Cezalandırılmasını istiyorum" diyen Suzan K., ifadesinin ardından sığınma evine yerleştirildi.

‘KENDİNE GELMESİ İÇİN VURDUM’ DEDİ, SERBEST BIRAKILDI

Gözaltına alınan Serhat K. ise ifadesinde Eşinin çocuk yapmadığını, 'Para kazanmaya başlarsan olabilir' diyerek şart koştuğunu iddia etti. Serhat K. "Bu yüzden aramızda gerginlik yaşandı. Kendisine gelmesi için eşime birkaç kez vurmak zorunda kaldım. Ertesi gün ayrı yattığımız için eşime nedenini sordum. Bundan dolayı aramızda tartışma çıktı" iddiasında bulundu.

İfadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen Serhan K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar