İmamoğlu: Keşke her belediye bunu yapsa

İmamoğlu: Keşke her belediye bunu yapsa
İmamoğlu 'Cumhur İttifakı içerisinde bize tek kreş tahsisi yapan belediye Silivri Belediyesi oldu. Tahsis etti, biz de yaptık. Keşke her belediye bunu yapsa' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından başlatılan '150 Günde 150 Proje' kapsamında bugün Silivri Boğluca Yaşam Vadisi'nde açılış töreni düzenlendi. Törene İmamoğlu, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık katıldı.   

İMAMOĞLU: BİZİM İÇİN HİZMETİN PARTİSİ, SİYASETİ, AYRIMCILIĞI OLMAZ

Ekrem İmamoğlu "Dün gittiğimiz Şile Belediyesi'nde tesisi açarken orada AK Partili bir belediye vardı, bugün Silivri'de Milliyetçi Hareket Partili bir belediye var. Bizim için hizmetin partisi, siyaseti, ayrımcılığı olmaz. Vatandaşın maneviyatına ve duygularına hitap ettiğiniz zaman, bir avuç insanın mutluluğuna değil, milletimizin mutluluğuna bakarak hizmetlerinizi yönlendirdiğiniz zaman o mutluluğun verdiği gururu, huzuru size tarif edemem. İstanbul'un her noktasında projelerimiz devam ediyor. Sadece bu proje açılışları döneminde 24 alanda yeşil alan projemizi İstanbullularla buluşturacağız" dedi.

'BU ANLAYIŞ ÜLKEMİZE YAYILMALI'

İmamoğlu "Cumhur İttifakı içerisinde bize tek kreş tahsisi yapan belediye Silivri Belediyesi oldu. Tahsis etti, biz de yaptık. Keşke her belediye bunu yapsa. Bu işbirliğinden biz kaçmıyoruz. Ben ilçe belediye başkanlığı yaptım. Benim yaşadığım sıkıntıları, Volkan beye çektirmem. Sayın Özcan Işıklar'ın yaşadığı sıkıntıları ben Volkan Bey'e çektirmem. Bakış açımız bu. Bu anlayış, ülkemize yayılmalı" ifadelerini kullandı. 

Konuşmasını bitirirken yağmur yağmasının beklendiğini hatırlatan Ekrem İmamoğlu "3-4 gün yağmur yağacak. Aman dikkatli olalım. Çok yağışlı alanlara ortamlara çıkmayalım" dedi. (DHA)

Öne Çıkanlar