İmamoğlu’ndan kar uyarısı: Yarın için program yapmayın

İmamoğlu’ndan kar uyarısı: Yarın için program yapmayın
Yağış gün boyu devam edeceğini belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘Yarın kar yağışı daha da yoğun olacak. Tedbirler üst seviyeye çıkarılacak’ dedi.

Fotoğraf: BBC


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün sabahtan beri etkili olan kar yağışıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Cumartesi günü, en yoğun kar beklenen gün olduğunu ifade eden İmamoğlu, "Bazı yerlerde 15 santimlik, 20 santimlik kar kalınlığına ulaşılabileceğini arkadaşlarım iletiyorlar. Vatandaşlarımızın bu konuda hassasiyet göstermeleri kıymetli" vurgusu yaptı.

‘EVİNİZDE KALIN, ÖZEL ARAÇLARINIZI KULLANMAYIN’

İmamoğlu’nun yaptığı açıklama şöyle:

"15 santime kadar kar biriktirebilen yağışlar aldık bölge bölge. İstanbul’un üstüne oturmuş bir bulut söz konusu. Yağış gün boyu devam edecek. Dönem dönem hafifleme olduğu gözükse de bu vatandaşlarımız lütfen aldatmasın.  Cumartesi günü, en yoğun kar beklenen gün olduğunun altını çizelim. Bazı yerlerde 15 santimlik, 20 santimlik kar kalınlığına ulaşılabileceğini arkadaşlarım iletiyorlar. Vatandaşlarımızın bu konuda hassasiyet göstermeleri kıymetli. Cumartesi günü için ekstra bir program düşünüyorsanız lütfen yapmayın. Bu hassasiyeti lütfen yarın için gösterin. Evinizde kalın, özel araçlarınızı kullanmayın. Çocuklarımıza ve gençlerimize bolca kitap okumalarını diliyorum" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar